Titanic modell és magazinsorozat előfizetése Skip to content

előfizetés

    KÉRJÜK, ELŐSZÖR VÁLASZD KI,
    MELYIK KÖTETTŐL SZERETNÉL ELŐFIZETNI:

    KORÁBBAN MEGJELENT
    LAPSZÁMOK MEGVÁSÁRLÁSA

    Örülünk, hogy a Titanic c. kiadványunk előfizetése mellett döntöttél!

    Most döntsd el, hogy normál vagy prémium előfizetést szeretnél

    Normál előfizetés

    • 1. szám: 290 Ft, 2. szám: 2990 Ft. 3. szám: ajándék, ha előfizetésed az első három szám valamelyikétől indítod.
      A lapszámok ára a 4. számtól 4390 Ft

    • Előfizetői ajándékok: Szerszámkészlet, Bögre, Fémplakát, Zsebóra

    • Ingyenes házhozszállítás a GLS-sel

    A prémium előfizetés csak legfeljebb a 8. kezdő lapszámig választható!

    Prémium előfizetés

    • 1. szám: 290 Ft, 2. szám: 2990 Ft. 3. szám: ajándék, ha előfizetésed az első három szám valamelyikétől indítod. 4-9. szám: 4390 Ft. A lapszámok ára a 10. számtól 4990 Ft

    • Előfizetői ajándékok: Szerszámkészlet,
      Bögre, Fémplakát, Zsebóra ÉS: vitrin a modell bemutatásához

    • Ingyenes házhozszállítás a GLS-sel

    Előfizetésed leadásával – a kiválasztott lapszámtól kezdve – a teljes sorozatot megrendeled. Az előfizetés során a kiadvány soron következő részeit a sorozat végéig* mindaddig küldeni fogjuk neked, amíg előfizetésed leállítását nem kéred, vagy a sorozat utolsó részét is meg nem kapod.

    *Az előfizetéses értékesítés a sorozat utolsó lapszámának árus megjelenését követően még legfeljebb hat hónapig tart, a sorozat lapszámait előfizetésben e határidőig lehet megvásárolni.

    Kérjük, mielőtt megadod adataid, ide kattintva olvasd el:

    AZ ELŐFIZETÉS MENETRENDJE, SZABÁLYAI

    A megrendelő adatai:

    A *-gal jelölt mező kitöltése kötelező!

    Vezetéknév*:

    Keresztnév*:

    Cégnév:

    Adószám*:

    Irányítószám*:

    Város*:

    Utcanév*:

    Közterület típusa*:

    Házszám*:

    Épület:

    Lépcsőház:

    Emelet:

    Ajtó:

    Telefon*:

    E-mail cím*:

    E-mail cím megerősítése*:

    Szállítás

    Kérjük, jelöld be, hogy a fenti címre, vagy GLS csomagpontra kéred csomagjaid! Ha a csomagpontot választod, a kattintás után térképes keresőnkben válaszd ki, hova szállítsunk!


    Felhívjuk figyelmed, hogy a postai szállítás díja előfizetői csomagonként 1975 Ft további költséget jelent. Kérjük, csak akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha a szállítási díj fizetését vállalod!

    Kérjük, válaszd ki GLS átvevőhelyed!

    Az alábbi térkép segítségével (pl. irányítószám megadásával, vagy a térkép mozgatásával) megkeresheted a hozzád legközelebbi GLS átvevőhelyet. Ha megtaláltad, hova kéred csomagodat, a kiválaszott átvevőhelyre történő kattintással tudod véglegesíteni választásod!

    Kiválasztott csomagpont:


    Fizetési mód választása

    Kérünk, itt jelöld, ha nem szeretnél sárga csekket kapni a csomagodban, és küldeményedet más módon (átutalással vagy online felületünkön) fizeted ki. Ha ezt a megoldást választod, küldeményenként 100 Ft kedvezményt kapsz.

    NYILATKOZATOK

    * Az Általános Szerződési Feltételeket elolvastam és elfogadom. Emellett határozottan kijelentem, hogy elmúltam 18 éves.*(Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezt a dokumentumot elolvasod és elfogadod!)

    Az "Általános adatvédelmi tájékoztatót" elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.






    A weboldalunkon megkötött szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, utóbb nem lesz hozzáférhető. Az előfizetési szándék elfogadásakor tett nyilatkozatait elektronikus úton rögzítjük. Az előfizetés rögzítése során vétett adatbeviteli hibák kijavítását – ha voltak ilyenek – ügyfélszolgálatunkon keresztül bármikor kérheti. A szerződéskötés nyelve a magyar nyelv. A szerződéskötés során a Hachette Fascicoli kiadó nem alkalmaz külön magatartási kódexet.

    *Az előfizetéses értékesítés a sorozat utolsó lapszámának árus megjelenését követően még legfeljebb hat hónapig tart, a sorozat lapszámait előfizetésben e határidőig lehet megvásárolni.

    Az előfizetés szabályai

    A sorozat folyamatosan előfizethető: az előfizetés kezdő lapszáma az újságárus megjelenéssel párhuzamosan változik. Az előfizetésben már nem elérhető lapszámok utánrendelésben vásárolhatók meg (a rendelkezésre álló készlet erejéig). 

    Előfizetésben a lapszámok ára:

    • 1. szám: 290 Ft
    • 2. szám: 2990 Ft
    • 3. szám: előfizetőknek ingyenes, ha előfizetésedet a 3. vagy megelőző számtól kezdted
    • 4-9. szám: normál előfizetésben 4390 Ft, prémium előfizetésben 4390 Ft.
    • 10. és minden további szám: normál előfizetésben 4390 Ft, prémium előfizetésben 4990 Ft.

    Az előfizetői küldemények a 9. lapszámig 2-4 lapszámot tartalmaznak majd, míg a 20. lapszámtól mindig 5 számot küldünk egy előfizetői csomagban. 

    Emellett egyes előfizetői csomagok ajándékokat is tartalmaznak.

    Normál előfizetés esetén az 5. előfizetői csomagban egy szerszámkészlet, a 7. küldeményben egy bögre, a 18. csomagban egy fémplakát, a 21.-ben pedig egy zsebóra található. 

    Prémium előfizetésben a normál előfizetés ajándékai mellett az utolsó küldeményben egy vitrint küldünk az összeépített modell kiállításához. A prémium előfizetést az első 10 szám valamelyikétől lehet csak megrendelni!

    A küldeményeket az átvételt követő 14 napban kell kifizetni a csomagban található sárga csekken, bankkártyával vagy átutalással. Azok az előfizetők, akik nem kérnek sárga csekket, és a díjat átutalással vagy online kártyás fizetési felületünkön egyenlítik ki, csomagonként 100 Ft kedvezményt kapnak.

    Az újabb előfizetői csomagok postázása mindaddig automatikusan, négyhetente történik, amíg a küldemények számlája időben rendezésre kerül.

    A kézbesítést alapesetben a GLS futárszolgálat végzi, ha ezt választod, a házhoz szállítás ingyenes. A kiszállításról a megadott e-mail címen vagy telefonszámon küldenek értesítést.
    Küldeményeid kiszállításához választhatod az MPL-t is – a szállítási és kezelési díj ebben az esetben előfizetői csomagonként 1975 Ft.

    Fizetési késedelem esetén e-mailen és postai levélben értesítünk a fennálló tartozásról.

    A sérülten vagy hiányosan kézbesített csomagot díjmentesen cseréljük. 

    Az előfizetés adatai nyomon követhetők a SUMMA alkalmazásban, valamint az online ügyfélszolgálati oldalunkon az elofizetes.suvet.hu címen.

    További kérdés esetén a titanic@suvet.hu e-mail címen vagy telefonon a (06)1-358-6633-as számon érhető el ügyfélszolgálatunk.

    Az előfizetés bármikor lemondható.